Haminan Putkityö Oy

HUOLTO- JA TYÖTILAUKSET ARKISIN
KLO 07:00 - 16:00 044 2398741

Palvelut

 • Lämpö- ja vesijohtoremontit

  Putkisto on tärkeä osa jokapäiväistä elämäämme. Vanhat putkistot ovat riski niin rakennukselle kuin vedenlaadulle. Putkiremontti kannattaa siis tilata ammattilaiselta.Haminan putkityö Oy tekee lämpö,-ja vesijohtoremontit ammattitaidolla, sekä tarjoaa asiakkailleen täyden palvelun putkiremontit avaimet käteen periaatteella.Teemme kohteessa ilmaisen kartoituksen, jonka pohjalta putkiremontti lähtee liikkeelle.

 • LVI-huollot sekä ilmalämpöpumppujen asennukset

  Kun LVI- huollot hoidetaan säännöllisesti, se muun muassa pidentää rakennuksen käyttöikää. Kauttamme saatte huollot ja tarkistukset, joilla varmistetaan LVI-tekniikan toimivuus ja havaitaan mahdolliset korjaustarpeet. Oikeanlaisella huoltotyöllä vältetään paljon harmeja, esim: taloyhtiöissä, joissa asuntoja on useampia. Olemme ilmalämpöpumppujen asentamisen ja huoltotöiden luotettava ammattilainen. Asennamme ja huollamme ilmalämpöpumput; tarjoamme asiakkaillemme luotettavan ja tehokkaan palvelun, myös nopealla toimituksella tarvittaessa.

 • Kodin saneeraus- ja huoltopalvelut

  Tarjoamme yksityisille kuin yrityksille huolto sekä asennuspalveluita saneeraus- sekä uudisrakennuskohteisiin. Teemme mm:

  - WC-istuinten huollot / asennukset
  - Hanan vaihdot
  - IV-asennukset
  - Viemärin avaukset
  - Putkien sulatukset
  - Lämmitysjärjestelmien uusimiset
  - Lämminvesivaraajat