Haminan Putkityö Oy

HUOLTO- JA TYÖTILAUKSET ARKISIN
KLO 07:00 - 16:00 044 2398741

Tietoja yrityksestä

Tuotamme LVI-alan asennus- ja huoltopalveluita sekä ilmalämpöpumppujen asennuksia 20 vuoden ammattitaidolla. Asiakkaitamme ovat Kymenlaakson alueen yksityistaloudet, uudisrakentajat, remontoijat, mökkiläiset, yritykset sekä taloyhtiöt. Tuotamme asiakkaille monipuolisia kodin saneeraus- huolto ja muita LVI-palveluja. Yrityksemme palvelee lisäksi kesäisin Haminan edustan saariston asiakkaita. Tarkoituksena on turvata, että ihmisillä on saatavilla juoksevaa vettä, lämpöä ja toimiva ilmanvaihto.

Remonttien suunnittelu

Pienemmät työt voidaan sopia puhelimitse asiakkaan kanssa. Suuremmissa urakoissa tehdään aluksi katselmus, jonka perusteella annetaan asiakkaalle tarjous hyväksyttäväksi. Palvelun hinnoittelu perustuu omakustannushintaan, jota peilataan markkinoiden hintatasoon. Palvelulla on joko tuntiveloitus tai urakkatarjous. LVI-asentaja suunnittelee putkien kulkureitit ja valitsee oikeat materiaalit eri tiloihin niin toimivuuden kuin visuaalisen näkökulman kannalta. Asiakasta ja hänen toiveitaan kuullaan. Asentaja noutaa tarvikkeet tukusta ja tuo nämä paikalle itse.

Kokonaisvaltaista palvelua

Tuotamme palvelumme asiakaslähtöisesti, luotettavasti ammattitaidolla ja noudattaen sovittuja aikatauluja. Panostamme asiakaspalveluun huomioiden asiakkaan toiveet ja toteutamme remontit vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa jotta voidaan taata lopputuloksen olevan asiakkaan toiveiden mukainen. Yrityksen tavoitteena on noudattaa sovittuja aikatauluja ja palvelua on mahdollista saada myös iltaisin ja viikonloppuisin. Käytämme ja asennamme vain laadukkaista LVI-osista.